Sunday, 22nd January 2017
22 January 2017
Reklama

Psikologji

5 hours ago
Aktivitetet më efikase për të luftuar depresionin
Aktivitetet më efikase për të luftuar depresionin
Psikologjia.org
ankth, depresion, joga, ushtrime fizike, vrap,

Lëvizja bën punë. Kërkimet shkencore tregojnë se këto aktivitete në veçanti kontribuojnë për të lehtësuar simptomat e depresionit dhe ankthit. Ja cilat janë aktivitetet që do të përmirësojnë aftësitë tuaja mendore dhe do...
Reklama

Familja

4 hours ago
Nëse dashuroheni me këto tri lloje të femrave mos i lini t’ju ikin
Nëse dashuroheni me këto tri lloje të femrave mos i lini t’ju ikin
Psikologjia.org

Është interesante se si shenja zodiakut mund të thotë aq shumë për personalitetin e dikujt. Nëse keni kohë që jeni në një lidhje dashurie dhe prisni të hidhni hapin e madh drejt një martese, prisni…ndoshta duhet të lexon...